CephX - Kunstig Intellingence Cephalometry

Designet til praktikere på alle oplevelsesniveauer og færdigheder – der leverer de værktøjer, du har brug for til at øge sagsaccept, øge produktiviteten og spare tid.

Det bruger kunstig intelligens (AI) -teknologier til at automatisere diagnostiske og analytiske dental billeddannelsesopgaver, såsom cefalometriske analyser, tænder segmentering og luftvejsvolumen.

CephX er en CLOUD-basesoftware, der er let tilgængelig fra enhver webbrowser, der gør det muligt hurtigt at dele, styre og analysere patientbillederne. Det modtager billeder direkte fra NewTom NNT for at drage fordel af den automatiserede tjeneste for istant:

CEPHALOMETRISK ANALYSE

Udført ondigital 2D cephand 3D CBCT-diskenheder. Ceph-sporing algoritmer kan øjeblikkeligt give en brugerdefineret sporing. Du kan personliggøre overlejring og tilføje profiloverlay til den cephalometriske analyserapport (eksporterbar).

TANDESEGMENTATION 3D

Diagnosevalidering og behandlingsplanlægningsværktøj (STL extport & videooptager).

AIRWAY VOLUME ANALYSIS

Fra CBCT-data i 3D-volumen.

RealGUIDE - PRO og DESIGN version

Platform til protetisk styret designkontrol af tandimplantat rehabilitering, der dækker hele produktionsflowet for kirurgisk skabelon.

MyRay RealGUIDE PRO er en multiplatformssoftware (PC, MAC, iPAD, iPhone), der giver mulighed for avanceret implantatplanlægning ved hjælp af utallige CLOUD-baserede, løbende opdaterede realistiske implantatbiblioteker (komplet med anlæg og bøsninger).

Det giver mulighed for en certificeret, optimeret (MEDICAL DEVICE) arbejdsgang designet til specialiseret klinisk brug. Det kan bruges til at fremstille kirurgiske TEMPLATES via 3DIEMME-tjenester og / eller direkte internt ved hjælp af RealGUIDE DESIGN-softwareversionen og 3D-printeren.

Smile Lynx

Smile Design-løsning.

Smile Design-software, der er nem at bruge, som gør det muligt for tandlæger at designe, visualisere og vise deres patienter deres drømmes smil og dele projektet i realtid med tandlægen i et par enkle trin.

Newtom Smile Lynx er den digitale smilplanlægningssoftware, der er tilgængelig til Windows og Mac, nem at bruge med direkte grænseflade til Newtom NNT-software. Under den første aftale På mindre end 10 minutter viser tandlægen patienten et fantastisk “før” og “efter”, derudover knytter projektet til patientkortet direkte i Newtom NNT.

Smile Lynx forbedrer tandpatient- og tandteknisk kommunikation. Patienten forstår tydeligt behandlingsplanen takket være billedernes hjælp og har derfor fuld tillid til den professionelle takket være en behandlingsplan, der planlægges i fællesskab, og tandteknikeren modtager præcise oplysninger for at færdiggøre arbejdet. Det resulterende design kan derefter importeres til Lynx 3D CAD-softwaren, så laboratoriet kan udskrive eller fræse restaureringer.

Scroll to Top
Scroll til toppen